hu sk

Milyen a jó kávégép?
Mitől jó egy kávégép?

Válassza a Valdo minőséget!

Ínycsiklandó aromák és hamisítatlan kávé élmény

Kóstoló

Legyen a vendégünk
egy kávéra!

tovább

7 OK, hogy miért válassza a Valdo-t:

  • Pillanatok alatt elkészíthető, hamisítatlan krémes kávé
  • Változatos kávékülönlegességek
  • Egyszerű üzemeltetés
  • Könnyű karbantarthatóság
  • Nagy munkabírás
  • Hosszú távú megbízhatóság
  • Utánozhatatlan minőség


Kávé kisokos

Espresso romano

tovább

Kávégép önnek

Az igényeihez maximálisan illeszkedő kávégépet keres? A csalódás helyett találja meg az Önnek való kávéautomatát.

3 tipp, hogy könnyebben és gyorsabban találja meg az Önnek ideális kávégépet. Mielőtt kiválasztaná az Ön kávégépét, előbb tájékozódjon:

Milyen célra, hova keres kávégépet?

A lehető legfontosabb egy kávégép kiválasztása előtt, hogy meghatározza, milyen célra keresi azt, és hogy hova fogja elhelyezni. Csak otthon szeretné élvezni a kávé hamisítatlan ízért, az irodába van szükség egy megbízható kávégépre, vagy esetleg éttermébe, üzletébe keres egy profi kávégépet?

A cél pontos megfogalmazása után, már könnyen kereshet elképzeléseihez teljesítményben, kapacitásban, méretben, és italválasztékban illeszkedő kávégépet.

A kávégép kiválasztása előtt azonban mindenképp ellenőrizze annak méreteit, és az Ön rendelkezésére álló helyet. Bár a Valdo kávégépek kisméretűek, így sok helyen kényelmesen elférnek, mégse érje kellemetlen meglepetés.

Kávégép választás és a kapacitás kérdése:

A lefőzhető adagszám széles skálán mozoghat. Akár napi 10-15 adagtól, több száz adag kávé is elkészíthető az egyes kávégépekkel. Határt csak a terméktartályok kapacitása szabhat, ám megfelelően utántöltve a kávéautomata folyamatosan üzemelhet.

Irodai kávégépeink 2-3 terméktartályosak, a nagyteljesítményű vendéglátóipari kávégépeink pedig 3-5 terméktartállyal érhetőek el.

Kávéautomaták italválasztéka:

A kávégép kiválasztása előtt mindenképp ismerje meg annak italválasztékát is, hogy milyen kávékat, kávé különlegességeket tud elkészíteni. (Bár extra kérésre gépeink egyedi igényekhez is igazíthatóak)

Kávéautomatáink jellemzően 12-24 különböző italt képesek lefőzni, melyek lefedik a rövid és hosszú kávé összes variációját, illetve egyéb tejes, kakaós kávékeverékeket, valamint bizonyos esetekben aromás és alkoholos kávékat is.

Ismerje meg a kávégépeket!

Tudjon meg többet személyesen! Lépjen velünk kapcsolatba!