hu sk

Milyen a jó kávégép?
Mitől jó egy kávégép?

Válassza a Valdo minőséget!

Ínycsiklandó aromák és hamisítatlan kávé élmény

Kóstoló

Legyen a vendégünk
egy kávéra!

tovább

7 OK, hogy miért válassza a Valdo-t:

  • Pillanatok alatt elkészíthető, hamisítatlan krémes kávé
  • Változatos kávékülönlegességek
  • Egyszerű üzemeltetés
  • Könnyű karbantarthatóság
  • Nagy munkabírás
  • Hosszú távú megbízhatóság
  • Utánozhatatlan minőség


Kávé kisokos

Különleges recept nyugati szomszédainktól.

tovább

Üditőgép

Mindig friss, hűtött, változatos italok, de nem a hűtőből.

A Valdo Fruit Alarm üdítő automatákból mindig friss, prémium minőségű, igazán finom, hűtött italokat kaphat Ön és vendégei is egy gombnyomásra. Mindössze 6-8 másodperc, és már bele is kortyolhatnak a kiválasztott italba.

Az üdítő automaták további előnye a friss, minőségi italok mellett az, hogy egyszerűen kezelhetők, hiszen működésük teljesen automatizált. Kiemelkedően higiénikusak a saválló burkolatnak és a beépítet mosóprogramnak köszönhetően, amelyek a tisztántartást is leegyszerűsítik. Az üdítő automatáknál a felhasznált alkatrészek minden darabja ipari igénybevételre lett tervezve, ezért a gasztronómiában gyakran előforduló nagy megterhelésnek is tartósan megfelelnek.

A gyors üzemelésnek és nagy terhelhetőségnek köszönhetően első sorban vendéglátó egységekbe, éttermekbe, vagy szállodáknak reggeliztetéshez, rendezvényekhez és konferenciákhoz ajánlottak, de a büfékben és a cukrászdákban is kiválóan megállják a helyüket. Válassza az üdítő automaták egyikét - gyors, minőségi és mindig pontos megoldás.

Üdítő automata kapacitás:

A kiadható adagszám a professzionális nagyipari technológiának köszönhetően, akár óránként 300 adag is lehet – amelyet pontosan nyomon tud követni az italszámlálóval.

Üdítő automaták italválasztéka:

3 fajta prémium minőségű hideg italból választhat, amelyet az üdítő automaták 2dl, illetve 3dl mennyiségben képesek előállítani. Próbálja ki mind a 4 ízt: Alma, Grapefruit, Narancs, Multivitamin.

Üdítő automaták üzemelési módjai:

Vízhálózatra szerelve, vagy víztartállyal ellátott. Igény szerint, érmevizsgálóval is kihelyezhető.

Tapasztalja meg Ön is a Valdo minőséget - gyors, kényelmes és praktikus megoldás. 1 millió Ft értékű üdítő automaták ingyenes rendelkezésre bocsátással.

Frappe Bar Italautomata

5 terméktartályos, egyedülállóan hideg italokat adagolni képes italautomata . Méreteiben megegyezik a Cinque Terra kávéautomatával , ám egy hűtőkompresszor beépítésével az automata 2-5 fokos italokat képes adagolni. Az 5 féle terméket tetszés szerint variálva kis és nagy adogot szolgálhatunk fel. A gép italválasztéka 18 féle italt tartalmaz. Jelenleg 16 féle itallal kínáljuk ezt a...

tovább
Fruit Alarm Juice automata

3 terméktartályos, egyedülállóan hideg juice italokat adagolni képes italautomata . Méreteiben megegyezik a Frappe Bar italautomatával , szintén egy hűtőkompresszor beépítésével az automata 2-5 fokos italokat képes adagolni. A termékekből kis és nagy adagot szolgálhatunk fel. A gép 3 ital fajtát tud elkészíteni 2 és 3 dl változatban. Jelenleg 6 féle itallal kínáljuk ezt a konstrukciót.

tovább
Tudjon meg többet személyesen! Lépjen velünk kapcsolatba!